LIFESTYLE, 26 Prill 2022, 14:36

"Hola Nardi", Ndoka i hyn televizionit, do të drejtojë emision në Top Channel

"Hola Nardi", Ndoka i hyn televizionit, do të drejtojë

Nard Ndoka do t’i futet një fushe të paeksploruar deri më tani për të, moderimit, pasi do të drejtojë një emision në televizionin Top Channel.

Rubrika e re brenda emisionit “E Diell” do të quhet “Hola Nardi”, me prezantues ish-deputetin dhe do të ketë të ftuar nga e gjithë bota. Emisioni nuk do të jetë politikë, por do të merret me politikën nëpërmjet sarkazmës dhe humorit.

Ndoka tha që do të ketë të ftuar edhe kryeministrin Rama, për t’i treguar që show bëhet në emision dhe jo në Kongres. Gjithashtu i ftuar pritet të jetë edhe ish-kryeminsitri italian Silvio Berlusconi. “Do të kemi edhe Berlusconin, kemi kontaktuar edhe me të”, tha ish-deputeti.