LIFESTYLE, 8 Shtator 2022, 13:00

Ben Blushi hap ekspozitë në Kryeministri (foto)

Ben Blushi hap ekspozitë në Kryeministri (foto)

Ben Blushi ka ekspozuar fotografitë e tij nga Ukraina në ambjentet e Kryeministrisë. 

Ish deputeti i PS-së, tashmë drejtor i televizionit Euronews Albania, i është përkushtuar pasionit për fotografinë.

Ekspozita përmban fotografi të shkrepura në Ukrainë, ndërkohë që vijonin luftime, ku Blushi ishte në delegacionin që udhëtonte bashkë me Edi Ramën dhe Abazoviçin. 

Disa fotografi nga ekspozita: 

Ben Blushi hap ekspozitë në Kryeministri (foto)

Ben Blushi hap ekspozitë në Kryeministri (foto)

Ben Blushi hap ekspozitë në Kryeministri (foto)

Ben Blushi hap ekspozitë në Kryeministri (foto)