LIFESTYLE, 21 Nëntor 2021, 15:13

Ai i mungon Graniti, Fifi e përlotur: Shumë! E mendoj gjatë gjithë kohës

Ai i mungon Graniti, Fifi e përlotur: Shumë! E mendoj gjatë

Fifi e ka ndjerë goxha mungesën e Granitit që pas largimit të tij nga shtëpia e “Big Brother”. Sarah në një bisedë me Fifin dhe Antonelën e pyet ate nëse ajo e ka menduar Granitin gjatë këtyre ditëve.

Ajo u përgjigj duke thënë se kur ajo shikon atë me Pm i kujtohet çdo moment që ka kaluar me Granitin.

“Ti me Pm më kujton marrëdhënien time që kisha me Granitin.Kur ju shoh ju,shikoj veten edhe pyes veten se a kam qenë dhe unë kaq mirë me Granitin.E mendoj atë gjith kohës,më mungon shumë,”-tha këngëtarja.