BALLKAN, 12 Mars 2023, 09:48

Greqi, alarm për bombë në stacionin e Larisës

Greqi, alarm për bombë në stacionin e Larisës

Policia greke evakuoi stacionin e Larisës, si dhe dy hotele në Metaxourgeio dhe Agios Panteleimonas, pas një telefonate për një bombë.

Konkretisht, në orën 8:40 të mëngjesit u bënë thirrje telefonike për paralajmërimin e një shpërthimi bombë, në stacionin e Larisisë dhe në hotelet Novotel në Michail Voda dhe Stanley në Metaxourgeio.

Për këtë qëllim është ndalur qarkullimi i automjeteve në rrugën anësore Th. Diligianni, në rrugën Odysseos nga lartësia e Kolonou deri në kryqëzimin me Diligianni dhe në Michail Voda.