AKTUALITET, 17 Mars 2023, 21:29

VIDEO/ 'A doli mami? E lamë të takohemi', nëndrejtori i gjimnazit në Tiranë ngacmon nxënëset

VIDEO/ 'A doli mami? E lamë të takohemi', nëndrejtori i

Rastet e ngacmive seksuale ndaj të miturve në Shqipëri janë të shumta.

Shpesh i kemi trajtuar rastet edhe tek "Piranjat".

Këtë herë jemi në shkollën Myslim Keta.

Nëndrejtori i shkollës ngacmon seksualisht me mesazhe nxënësen, i le takim dhe kur fillon të kuptojë situatën fillon dhe të justifikohet.

Ajo që e bën më të rëndë këtë rast është fakti që arsimtari shfrytëzon pozitën e tij për të joshur nxënësen, në ambientet e shkollës, aty ku do duhej që fëmijët të ishin më të sigurt se kudo.

Pasi u kontaktua nga gazetarja jonë, nëndrejtori shfaqi shenja agresivite

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/eOAKmRgRDQo" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>