AKTUALITET, 20 Shtator 2022, 17:05

Të hënën mblidhet Këshilli Kombëtar i PD-së, çfarë do të diskutohet

Të hënën mblidhet Këshilli Kombëtar i PD-së,

Këshilli Kombëtar i Partisë Demokratike, do të mblidhet më datë 26 shtator në orën 17:00.

Sipas raportimeve, do të diskutohet e do merren vendime për aksionin opozitar.

Lajmi është bërë me dije nga kreu i Këshillit Kombëtar, Edi Paloka.

Njoftimi

Kryetari i Këshillit Kombëtar

Edi Paloka ka njoftuar se ditën e hënë, 26 shtator, ora 17.00, mblidhet Këshilli Kombëtar i PD me rend dite:

- Diskutime rreth situatës  politike dhe vendimarrje mbi aksionin opozitar.

Në këtë kuadër do të shqyrtohet ecuria e procesit të nisur nga grupet e punës në të gjithë vendin për konsolidimin e strukturës së PD.