AKTUALITET, 22 Shkurt 2024, 12:02

PS tërhoqi “Amnistinë Penale”, Basha: Kam dy kushte për bashkimin e votave

PS tërhoqi “Amnistinë Penale”, Basha: Kam dy kushte

Kreu i PD-së, Lulzim Basha ka treguar dy kushtet, sipas tij, të panegociueshme për të bashkuar votat me PS-në për miratimin e projektligjit për “Amnistinë Penale”.

“Nëse me të vërtetë duan të kenë një përqasje konsensuale ndaj anës humanitarë të amnistisë, rruga është fare e thjeshtë.

Hapi i parë, heqja dorë nga propozimet që u futën tinëzisht për të përfituar zyrtarët e korruptuar. Së dyti të futën propozimet e PD për tu përfshirë në amnisti protestuesit.

Është kërkesë e PD, nuk është kërkesë për negocim, nuk është negocim është e domosdoshme. Nuk ka asnjë tërheqje, ta marrin parasysh ata që kanë shumicën e votave, është qëndrimi ynë dhe i pandryshueshëm”, tha Basha.