AKTUALITET, 22 Shkurt 2024, 10:28

77 vota "PO", PS miraton projektligjin për marrëveshjen me Italinë për refugjatët dhe për zonat e mbrojtura

77 vota "PO", PS miraton projektligjin për marrëveshjen me

Kuvendi ka ratifikuar marrëveshjen Rama-Meloni për refugjatët.

77 deputetë kanë votuar pro, ku votave të mazhorancës iu shtuan edhe tre votat e PDIU.

Ndërkohë që jashtë Kuvendit mbahet një protestë nga aktivistë kundër miratimit të projektligjit për zonat e mbrojtura, në Kuvend është miratuar.

Ka kaluar edhe projektligji për marrëveshjen me Italinë për refugjatët.

Sot ishte planifikuar të votohej edhe “Amnistia Penale”, por mazhoranca e tërhoqi nga rendi i ditës pak para nisjes së seancës.