AKTUALITET, 23 Mars 2023, 16:32

Përgjimi i gazetarit Adriatik Doçi, reagon "Conad": Nuk kemi asnjë marrëveshje apo kontratë me të!

Përgjimi i gazetarit Adriatik Doçi, reagon "Conad": Nuk

Rrjeti i supermarketeve "Conad" në Shqipëri, ka reaguar pas publikimit të disa përgjimeve ku gazetari Adriatik Doçi, flet për marrëveshje me bizneset, në këmbim të heshtjes dhe mospublikimit të materialeve negative ndaj tyre. 

Në reagimin e kompanisë, thuhet se "Conad" nuk ka asnjë bashkëpunim apo marrëveshje me gazetarin në fjalë, por ka thjesht një kontratë publicitare me Report TV, media ku punon edhe Doçi, për gjashtë muaj, në emisionin e gatimit që transmetohet në këtë televizion çdo mëngjes. 

Reagimi i plotë i "Conad":

Përgjimi i gazetarit Adriatik Doçi, reagon "Conad": Nuk