AKTUALITET, 18 Mars 2023, 16:15

PD-ja e vulës zë ambientet e bankës, merr seli përballë ambasadës së Serbisë (FOTO+VIDEO)

PD-ja e vulës zë ambientet e bankës, merr seli përballë

Partia e vulës që drejtohet nga Enkelejd Alibeaj ka zgjedhur të marrë ambiente zyrash përballë Kryesisë së Kuvendit dhe Ambasadës së Serbisë.

PD-ja e vulës zë ambientet e bankës, merr seli përballë

Në hyrje, aty ku ka qenë emri i një banke të huaj, është vendosur logoja dhe emri i Partisë Demokratike të vulës, dhe selia e grupit të Alibeajt ndodhet pranë kryesisë së Kuvendit.

KQZ ka regjistruar si grupimin e Alibeajt në zgjedhjet e 14 majit, duke pranuar kryetarin e komanduar Enklejd Alibeaj, ndërsa PD-ja e Berishës do të futet në zgjedhje me koalicionin “Bashkë Fitojmë”, por jo me logon e PD.