AKTUALITET, 19 Mars 2023, 14:27

Meta takim me qytetarët në njësinë 8: Dëgjova dëshirën e tyre për një ndryshim të shumëpritur në të gjithë Shqipërinë

Meta takim me qytetarët në njësinë 8: Dëgjova

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta është takuar ditën e sotme me qytetarët në njësinë numër 8 në Tiranë.

Meta shkruan se ka biseduar me ta jo vetëm për problematikat që i shqetësojnë por edhe për dëshirën e tyre për një ndryshim të shumëpritur në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë.

“Sot paradite shkuam në njësinë numër 8 në Tiranë, ku pata rastin të takohesha me dhjetëra qytetarë të kësaj zone.

Të bisedoja me ta dhe të dëgjoja prej tyre jo vetëm problematikat që i shqetësojnë, por edhe dëshirën për një ndryshim të shumëpritur në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë. Pranvera e Ndryshimit ka filluar”, ka shkruar Meta.