AKTUALITET, 10 Prill 2023, 15:23

‘Lokalet’/ Nard Ndoka: Do ketë surpriza! Trekëndëshi Tiranë-Durrës-Elbasan, ndëshkim për sektin Rama-AliBasha. Bashkia ku frikësohemi

‘Lokalet’/ Nard Ndoka: Do ketë surpriza! Trekëndëshi

Kreu i PDK, Nard Ndoka u shpreh optimist në lidhje me rezultatin e zgjedhjeve në 14 maj, ndërsa shtoi se trekëndëshi Tiranë-Durrës-Elbasan do të jetë “ndëshkim për sektin Rama-AliBasha”.

Ai u shpreh për News24 se kandidatët e dalë nga Primaret do të mund të dalë fitues në këto zgjedhje, duke shprehur rezerva për bashkinë e Mallakastrës.

“Të gjitha partitë që janë në opozitë, mbështesin kandidatët e Primareve. Unë shoh një PD ndryshe, edhe në organizim jemi mësuar që kandidatët të shpalleshin në limitet kohore, përzgjedhja e tyre vinte me probleme, ndërsa sot këtë proces e kemi ezauruar. Bejko është kandidat i sektit AliBasha, ndërsa PD drejtohet nga Berisha, në aspektin politik, ndërsa në aspektin e letrave… Ndikimi do të jetë 0, nuk mund të them që nuk mund të prishin punë në ndonjë bashki, por ka optimizëm dhe ka votë ndëshkuese. Mallakastra mund të ketë një lloj rezultati që mund të ndikojë, ndërsa në Bashkitë e tjera nuk shoh rrezik. Do të ketë surpriza në këto zgjedhje. Trekëndësha Tiranë, Durrës, Elbasan do jetë ndëshkim për sektin Rama-AliBasha”, tha ai.