AKTUALITET, 28 Nëntor 2022, 23:02

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në Presidencë! Mungon Rama, Berisha dhe Meta

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

Sot Shqipëria festoi 110 vjetorin e shpalljes së Pavarësisë. Në gjithë vendin u organizua aktivitete të shumta, ndërsa në orët e mbrëmjes në Pallatin e Brigadave, Presidenti i Republikës, Bajram Begaj organizoi një pritje.

Të pranishëm ishin figura të politikes, ambasadorë, por edhe artistë, ndërsa ra në sy mungesa e kryeministrit Edi Rama, kreut të PD, Sali Berisha dhe kreut të PL-së, Ilir Meta.

I pranishëm ishte kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ministra dhe deputetë të majtë e të djathtë.

Ndërkohë në këtë aktivitet ishte edhe ish-kreu i PD-së, Lulzim Basha, i cili është parë të shkëmbejë disa fjalë me ambasadoren e SHBA-ve, Yuri Kim.

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në

FOTOT/ Festimet e 110-vjetorit, çfarë nuk u pa nga pritja në