AKTUALITET, 28 Nëntor 2022, 21:30

Enton Abilekaj: Në Shqipëri themi se jemi në tranzicion, sepse nuk duam të pranojmë se kemi shtet të dështuar!

Enton Abilekaj: Në Shqipëri themi se jemi në tranzicion, sepse
Enton Abilekaj

Enton Abilekaj, i ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit", deklaroi se Shqipëria nuk është më në tranzicion dhe se kjo nuk thuhet, për të mos pranuar se kemi shtet të dështuar. 

"Ne themi se jemi në tranzicion, sepse nuk pranojmë që kemi një shtet të dështuar. Me ndërrimin e pushtetit, gjithçka fillon nga e para në Shqipëri. Ky ka qenë lajmi i mirë.

Lajmi i keq është që ndryshimi i pushtetit mund të mos fillojë nga e para, siç ndodhi kur erdhi Edi Rama që gjeti biznesmenët gati dhe vijoi.  Ne duhet të gjejmë një forcë politike, që nuk bën këtë.

Lajmi tjetër i keq, është që edhe opozita do ta vijojë aty ku e gjeti", tha ndër të tjera Abilekaj.