LIFESTYLE, 3 Maj 2022, 19:01

Ambasadorët amerikanë që kanë shërbyer në Shqipëri, ja sesi duken sot

Ambasadorët amerikanë që kanë shërbyer në

Ambasadorja e SHBA e akredituar në Tiranë, Yuri Kim, ka takuar në Uashinton disa nga ambasadorët amerikanë që kanë shërbyer në Shqipëri ndër vite. 

Por sot ata kanë ndryshuar në pamje, pasi kalimi i viteve ka bërë të vetën.

Në të njëjtën tryezë me Kim kanë qenë dhe ambasadorët Bill Ryerson, Marisa Lino, Jim Jeffrey, Marcie Ries, Alex Arvizu, por me ndryshimet në tiparet e tyre për shkak të moshës është pak e vështirë t’i njohësh. 

Ambasadorja Marisa Lino: 

Ambasadorët amerikanë që kanë shërbyer në

Ambasadorët amerikanë që kanë shërbyer në