LIFESTYLE, 7 Prill 2023, 12:48

Adoleshentja shqiptare lë ‘gojëhapur’ gjermanët, publiku dhe juria e ‘The Voice’ ngrihen në këmbë

Adoleshentja shqiptare lë ‘gojëhapur’ gjermanët,

Eliana Kallo është adoleshentja shqiptare që i ka bërë të gjithë gjermanët për vete me zërin e saj. Ajo ka marrë pjesë në The Voice Kids Germany” dhe ka bërë të gjithë publikun të ngrihet në këmbë. Madje, edhe të pestë anëtarët e jurisë, të cilën shtypur butonin ‘po’.

Juria e përbërë nga emrat më të njohur të momentit në muzikë si Lena Meyer-Landrut, Sasha, Max Giesinger dhe dy anëtarët e grupit “Meine Freunde”, kanë thënë fjalët më të mira për shqiptaren, e cila e ka kaluar me shumë sukses fazën e audicioneve të fshehta.

Performanca e plotë e Elianës: