SPORT, 3 Qershor 2023, 18:57

A do të tregohet e ashpër UEFA? Vendos deri më 12 qershor për përjashtimin e Barcelonës nga Champions

A do të tregohet e ashpër UEFA? Vendos deri më 12 qershor

Përfundoi hetimi në Barcelonë dhe vendos UEFA. Sipas asaj që raporton “Marca”, njerëzit e federatës europiane kanë shqyrtuar “çështjen Negreira” dhe deri më 12 qershor do të kenë shpallur përfundimin e tyre, i cili mund të jetë edhe katastrofik për katalanasit, pasi ekziston mundësia që të përjashtohet për një vit nga Liga e Kampionëve.

Për më tepër, Blaugranët po përballen me probleme edhe me Fair Play-in Financiar, i cili është përfshirë në hetim teksa presin me ankth çdo zhvillim.

Kuptohet që një mungesë e mundshme nga organizatat europiane do të ndikojë shumë në planifikimin dhe përforcimin e transferimeve të skuadrës, pasi të ardhurat do të jenë shumë më të vogla. Në të njëjtën kohë, në degë është edhe departamenti juridik, i cili tashmë ka nisur të formojë linjën mbrojtëse, në rast se njoftimi i UEFA-s nuk është i favorshëm për Barcelonën.