LIFESTYLE, 6 Janar 2023, 09:55

Kompania e orëve të luksit prezanton modelin e ri me portretin e Skënderbeut

Kompania e orëve të luksit prezanton modelin e ri me portretin e

Kompania e famshme zvicerane e prodhimit të orëve, Franck Muller, ka prezantuar një model të ri të orës me portretin e heroit shqiptar, Gjergj Kastriotit Skënderbeut.

Në qendër të orës shfaqet figura e Skënderbeut me ngjyrë ari ndërsa poshtë tij në fushën e kuqe shkrihet shqiponja e flamurit kuq e zi.

“Senatus” e përshkroi Skënderbeun si heroi kombëtar shqiptar për rezistencën e tij ndaj Perandorisë Osmane.

Vanguard Racing Skenderbeu është një model i ri me prodhim të kufizuar në treg, përkatësisht 25 copë me çelik-inox dhe 50 copë me titanium të zi.