LIFESTYLE, 5 Janar 2023, 23:14

Foto/ Motrat binjake që u lindën në ditë dhe vite të ndryshme

Foto/ Motrat binjake që u lindën në ditë dhe vite të

Annie Jo Scott dhe Effie Rose Scott janë motra binjake të sapolindura që gjithmonë do të kenë një histori unike të lindjes për të treguar.

Motrat binjake kanë lindur në ditë të ndryshme në vite të ndryshme.

Annie Jo lindi në orën 23:55, më 31 dhjetor 2022, ndersa motra e binjakes, Effie Rose lindi në orën 12:01 të mëngjesit më 1 janar të vitit 2023.

“Më pëlqen aspekti unik që ato duhet të ecin përpara me pak individualizëm”, tha nena e binjakeve për “Good Morning America”.

Kali Scott dhe burri i saj Cliff, të cilët janë nga Denton, Teksas, prisnin që vajzat e tyre të linden më 11 janar, datën kur ajo ishte planifikuar për një seksion cezarian.

Foto/ Motrat binjake që u lindën në ditë dhe vite të