LIFESTYLE, 4 Janar 2023, 09:32

Zbulohet kush është e eleminuara e parë nga shtëpia e BBV. Dënohen të gjithë banorët, secili rrezikon përfundimin e lojës

Zbulohet kush është e eleminuara e parë nga shtëpia e BBV.

Ariana, këngëtarja nga Kosova është e eleminuara e parë nga shtëpia e BB VIP2. 

Ndërkohë që fati nuk dukej të ishte në anën e saj as te bileta e kthimit, e cila ishte vetëm vajtje.

E pyetur nga Arbana Osmani se çfarë e penalizoi atë, Ariana tha:

“S’mund të them që nuk di të flasë, se di, por nuk më ka lënë të flasë. Sa kam dashur te them diçka është ndërruar tema. Unë jam dhe tip që përpiqem të dëgjoj shumë në fillim, më pas të përfshihem, ndoshta dhe kjo ndikoi”.

Zhaklina: Arjana më dukej e vetmja që nuk mundi të krijonte më shumë lidhje.

Arbri: Arsyeja kryesore, komunikimi, pastaj loja është ndezur shumë shpejt.

Sakaq, të gjithë banorët janë në nominim këtë javë, si ndëshkim për gjuhën fyese, të papërshtatshme të tyre dhe mos respektimin e vazhdueshëm të rregullave.