BOTA, 9 Mars 2023, 09:21

Policia italiane godet Ndranghetën, 49 të arrestuar

Policia italiane godet Ndranghetën, 49 të arrestuar

Një operacion nga karabinierët e grupit territorial Gioia Tauro kundër Ndranghetas po zhvillohet për ekzekutimin e 49 urdhrave arresti.

Operacioni i quajtur “Hybris”, i koordinuar nga Reggio Calabria DDA, ka të bëjë me bandat Piromalli dhe Molè të Gioia Tauro, dy nga grupet historike të ‘Ndrangheta’.

Arrest paraprak në burg u caktua për 34 prej personave që marrin masat shtrënguese, ndërsa 15 përfunduan në arrest shtëpie.