BLOG, 27 Tetor 2022, 19:46

Edi Charteri, jo Edi Rama

Edi Charteri, jo Edi Rama

Pas njoftimit që na bënë hackerat në Telegram, them që Edi Ramën ta thërrasim Edi Charteri.

Jam kurioz a thua të ketë arritur të firmosë ndonjë dokument a vendim ky njeri, se paska qenë jashtë shteti më në të shumtën e kohës!?

Ca më shumë akoma, a thua të ketë firmosur këtu në ditët që ska qenë fare në Shqipëri?!

Hajt më, meqë na erdhi telegrami i transparencës nga Irani...

Pastaj nuk po pyes se sa i kanë kushtuar taksave tona udhëtimet charter dhe salltanetet e tjera...

Ç’duhet të merrnin më shumë?

Edin megjithë charter, që të quhet marrje e diçkaje?!