AKTUALITET, 24 Mars 2023, 16:01

VIDEO/ Ju ‘ngjit’ nga pas ambulancës për të shpëtuar nga trafiku, policia rrugore e ‘bën’ shembull

VIDEO/ Ju ‘ngjit’ nga pas ambulancës për të

Policia Rrugore në rrugën interurbane Durrës-Tiranë, ka konstatuar dhe ndaluar një automjet që ndiqte ambulancën e cila ishte në shërbim emergjence.

Ndaj drejtuesit të automjetit u vendos masa administrative 30000 lekë të rinj si dhe pezullimi i lejes së drejtimit 12 muaj.

Policia Rrugore e Tiranës apelon që drejtuesit e mjeteve të tregojnë kujdes në raport me rregullat e qarkullimit rrugor dhe veçanërisht për të mos ndjekur nga afër dhe shfrytëzuar progresionin e lëvizjes së mjeteve të emergjencave, me sisteme zanore dhe pamore ndezur.