AKTUALITET, 24 Nëntor 2022, 11:31

Sherr e debate në Kuvend/ Ndërpritet seanca plenare, mblidhet Konferenca e Kryetarëve

Sherr e debate në Kuvend/ Ndërpritet seanca plenare, mblidhet

Kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla ka kërkuar ndërprerjen e seancës plenare për të mbledhur konferencën e kryetarëve pas debateve.

I pranishëm në Kuvend, Balla kërkoi që të ridiksutohej vendimi për kohën që do të flasin në Kuvend në lidhje me projektin e Portit të Durrësit. 

"Jemi mbledhur në konferencën e kryetarëve dhe është rënë dakord për 4 orë debat, unë kërkova 6 orë.

Kjo gjë i bie që çdo deputet të flasë 2.5 minuta dhe kjo është koha më e gjatë që mund të flasë një deputet në çdo parlament evropian. Doni ta keni pa debat? Si e doni, ndërprisni 5 minuta seancën të flasim me anëtarët e konferencës së kryetarëve,"- tha Balla.