AKTUALITET, 24 Nëntor 2022, 10:54

Berisha deputetit të PS-së: Shals sa apartamente të morën kur ishe në Bashki?

Berisha deputetit të PS-së: Shals sa apartamente të morën

Kuvendi shënoi të tjera momente tensioni sot, pasi kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, nuk i dha fjalën kreut të opozitës, Sali Berisha. Ky i fundit e kërkoi fjalën pas akuzave dhe fyerjeve nga kreu i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla. Ashtu si herën e kaluar, kryetari i PD, nisi transmetimin LIVE nga rrjetet sociale, teksa ishte te foltorja.

Berisha e akuzoi Nikollën se nuk po i jep fjalën në mënyrë të padrejtë.

“Të drejtat tona do zbatohen këtu,” tha Berisha.

“Unë përfaqësoj këtu kundërshtarët tuaj. Nëse dhunoni të drejtat tona, do nisim qëndresën në Kuvend. Këta këtë duan, që të vendosin censurën, terrin. Kur vjedhin, duan të vendosin terrin,” tha Berisha.

“Për ju nuk ekziston rregullorja, ekziston vetëm neni i vjedhjes dhe plaçkitjes”.Berisha shkëmbeu batuta me deputetët të cilët replikonin nga vendi.

Berisha shkëmbeu batuta me deputetët të cilët replikonin nga vendi.

Një prej tyre ishte edhe Eduard Shalsi, i cil i  i kujto i Berishës se në rend të ditës ishte edhe pika e buxhetit, jo vetëm port i  i Durrësit.

Pas i e pa se cil i po  i vinte replika Berisha iu drejtua Shalsit “ose zbaton i rregulloren ose ne do të rrimë këtu 24 ose 48 orë. Shals i sa apartamente të humbën kur ishe në bashki? Sa apartamente ti morën? 8 apartamente ia morën”.