AKTUALITET, 16 Shtator 2023, 15:50

Në kërkim ndërkombëtar për vrasje, arrestohet 54-vjeçari shqiptar në Itali

Në kërkim ndërkombëtar për vrasje, arrestohet

Një 54-vjeçar shqiptar i shpallur në kërkim për vrasje me paramendim është arrestuar sot në Ostia të Italisë. I arrestuari akuzohet për një vrasje me paramendim e kryer në Belgjikë në vitin 1999.

Mediat italiane shkruajnë se 54-vjeçari u arrestua pas kontrollit në rrugë dhe identifikimit të mëpasshëm me sinjalistikë fotografike.

Arrestimi u krye me qëllim ekstradimin e tij drejt Belgjikës.