AKTUALITET, 14 Janar 2022, 22:53

Ndihen sërish lëkundje tërmeti në Shqipëri

Ndihen sërish lëkundje tërmeti në Shqipëri

Një lëkundje tërmeti është ndier në vendin tonë.

EMSC raporton se ai ka pasur një magnitudë 4.6 Rihter dhe lëkundjet janë ndier edhe në Kosovë dhe Malin e Zi.

Epiqendra e saj ka qenë 16 km nga qyteti i Pukës. Thellësia është 2 km.

Lëkundjet janë ndjerë në disa qytete të vendit, përfshirë dhe Tiranën.

Ndihen sërish lëkundje tërmeti në Shqipëri