AKTUALITET, 28 Nëntor 2022, 14:30

FOTOT/ 28-nëntori, rrugët e Tiranës pushtohen nga flamujt kuq e zi

FOTOT/ 28-nëntori, rrugët e Tiranës pushtohen nga flamujt kuq e

Rrugët e kryeqytetit shqiptar janë pushtuar ditën e sotme nga flamujt kuq e zi në kuadër të festimeve për Ditën e Pavarësisë, ndërsa atmosfera vihet re nga zbukurimet e vendosura në rrugë deri te flamujt e vendosur nga vetë qytetarët në dritaret e banesave të tyre.

Simbolet kombëtare mbizotërojnë në veçanti në zonat kryesore të Tiranës dhe me më shumë lëvizje si Pazari i Ri, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Sheshi Skënderbej, etj.

FOTOT/ 28-nëntori, rrugët e Tiranës pushtohen nga flamujt kuq e

FOTOT/ 28-nëntori, rrugët e Tiranës pushtohen nga flamujt kuq e

FOTOT/ 28-nëntori, rrugët e Tiranës pushtohen nga flamujt kuq e

FOTOT/ 28-nëntori, rrugët e Tiranës pushtohen nga flamujt kuq e

FOTOT/ 28-nëntori, rrugët e Tiranës pushtohen nga flamujt kuq e

FOTOT/ 28-nëntori, rrugët e Tiranës pushtohen nga flamujt kuq e