AKTUALITET, 25 Maj 2022, 17:21

Finalja e Conference League, Garda merr në mbrojtje institucionet e rëndësisë së veçantë  

Finalja e Conference League, Garda merr në mbrojtje institucionet e

Garda e Republikës do të marrë nën mbrojtje të gjitha institucionet e rëndësisë së veçantë.

Marrja në mbrojtje e këtyre institucioneve është pjesë e planit të masave.

Garda do të pozicionohet në të gjitha institucionet kryesore që ndodhen në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, aty ku edhe do të jetë përqendrimi më i madh i tifozëve.

Finalja e Conference League do të zhvillohet në orën 21:00 në stadiumin “Air Albania”, mes Romës dhe Fejnordit.