AKTUALITET, 22 Shtator 2023, 14:57

Basha takime me banorët në Sauk: T’i japim mundësi qytetarëve dhe familjeve të tyre të kenë një jetë më të mirë

Basha takime me banorët në Sauk: T’i japim mundësi

Kryetari i PD-së Lulzim Basha është takuar sot me banorë dhe përfaqësues të bizneseve të vogla në Sauk.

Basha shkruan se ka biseduar me ta për situatën ekonomike dhe mënyrën se si do të përballemi me vështirësitë dhe t’i japim mundësi qytetarëve e familjeve të tyre të kenë një jetë më të mirë.

“Me banorë dhe përfaqësues të bizneseve të vogla në Sauk, Tiranë duke biseduar për situatën ekonomike dhe mënyrën se si do të përballemi me vështirësitë dhe t’i japim mundësi qytetarëve e familjeve të tyre të kenë një jetë më të mirë. #PartiaDemokratike #NëShërbiminTuaj”, shkruan Basha.