SPORT, 28 Mars 2023, 09:48

Lewandowski për Shqipërinë: Ishte një fitore shumë e vështirë

Lewandowski për Shqipërinë: Ishte një fitore shumë e

Pas përfundimit të ndeshjes me Shqipërinë Robert Lewandovski për mediat shqiptare, SuperSport theksoi: 

“Ishte një ndeshje shumë e vështirë kjo ndryshe nga ajo 4-1 që fituan dy vite më pare. Menduam se do të ishte një lojë më e hapur loja pasi shënuam golin e parë, por nuk ndodhi kështu.”

“Ky është një grup shumë i vështirë dhe ndeshja e sotme përballë Shqipërisë e tregoi këtë gjë, nuk mund të përmend një lojtarë të veçantë nga Shqipërinë, por në tërësi ishte një ndeshje e vështirë,” – përfundoi Lewandowski.