LIFESTYLE, 18 Nëntor 2023, 12:30

“Më ka rrahur shumë”, Stresi rrëfen episodet e dhunës nga mësuesja e tij

“Më ka rrahur shumë”, Stresi rrëfen episodet e

Këngëtari Arkimed Lushaj, i njohur si Stresi ka rrëfyer episode dhune që ka përjetuar nga mësuesja e tij e klasës së parë, për arsye politike, siç shprehet ai.

Ai shprehet se ndaj tij është ushtruar një racizëm i madh.

Më pas thotë ai në rrëfimin e tij, është detyruar të shkëputej pikërisht për arsyet politike

“Në klasë të parë, zysha Xhemile Kanani më ka rrahur shumë se ishte kundër familjes time dhe lëvizjes… më ka rrahur jashtëzakonisht dhe ka qenë një racizëm shumë i madh ndaj meje.

Unë jam rrahur shumë nga ajo mësuese, pastaj në klasë të dytë e mbaj mend babanë që vinte më merrte te shkolla, dhe më pas u desh të shkëputeshim për arsye politike”, rrëfen Stresi.