LIFESTYLE, 15 Maj 2022, 15:23

Ky është filmi që po thyen rekord në kinematë botërore

Ky është filmi që po thyen rekord në kinematë

Një nga filmat i cili ka kaluar çdo pritshmëri duke thyer çdo rekord në kinematë botërore është filmi “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”.

Përgjatë nëntë ditëve ky film kaloi 550 milionë dollarë në arkat botërore.

Që mbas pandemisë e cila u hap me filmin “Spiderman no way home”, ky film renditet i dyti duke shënuar hapjen e 11-t

filmi janë Benedict Cumberbatch dhe Elisabeth Olsen.

Personazhi kryesor në film është Doktor Strange i cili, me anë të një magjie të ndaluar arrin të hapë dyert e universeve të shumta, duke sjellë në skenë disa versione të vetes që paraqesin një kërcënim të madh për njerëzimin, të cilin vetë Strange, Uongu dhe Uanda s’munden ta përballojnë.