LIFESTYLE, 14 Maj 2022, 21:22

Eurovision 2022/ Shfaqja hapet me një mesazh kundër luftës

Eurovision 2022/ Shfaqja hapet me një mesazh kundër luftës

Mbrëmja e natës finale të Eurovision, është hapur me një mesazh kundër luftës ku qindra muzikantë kënduan “Give Peace A Chance” në qendër të Torinos.

Njoftimi për përjashtimi e Rusisë është bërë i ditur përmes një postimi në faqen zyrtare në Tëitter të Eurovision Song Contest.

Në mesazh nuk përmendet se kujt i drejtohet pasi duket se organizatorët e Eurovizionit janë të vendosur të jenë apolitikë, por duke pasur parasysh se Rusia u përjashtua nga konkursi i këtij viti , nuk duhet shumë imagjinatë për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë.
Njoftimi për përjashtimi e Rusisë është bërë i ditur përmes një postimi në faqen zyrtare në Tëitter të Eurovision Song Contest.

“Ne mbetemi të përkushtuar për të mbrojtur vlerat e një konkursi kulturor që promovon shkëmbimin dhe mirëkuptimin ndërkombëtar”, thuhej në njoftim.