BALLKAN, 26 Maj 2023, 19:00

VIDEO/ Vendosja e kryetarëve të rinj, ja momenti kur hiqet flamuri serb në Zubin Potok dhe vendoset ai i Kosovës

VIDEO/ Vendosja e kryetarëve të rinj, ja momenti kur hiqet flamuri

Kryetaret e rinj të dalë nga zgjedhjet e fundit lokale për komunat veriore të vendit sot me përkrahjen e Policisë së Kosovës kanë hyrë në ndërtesat e Komunave për t’u vendosur në zyrat e tyre.

Në hapësirën e jashtme të Komunës së Zubin Potokut ndërkohë është bërë edhe zëvëndësimi i flamurit të Serbisë me atë të Republikës së Kosovës.

Kreu i Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës, Xhemajl Rexha ka publikuar videon e këtij momenti, i cili është dhënë gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë nga telvizioni Klan Kosova.