AKTUALITET, 10 Qershor 2023, 17:53

Rama “nuk humb” kohë dhe nis punën në Shkodër pas fitores, publikon fotot nga aksioni në Velipojë

Rama “nuk humb” kohë dhe nis punën në Shkodër

Kreu i qeverisë, Edi Rama, ka ndarë në rrjetet sociale disa foto nga aksioni i pastrimit në plazhin e Velipojës.

Rama shkruan se tashmë Shkodra me erën e re të menaxhimit të bashkisë së Shkodrës, s’ka për të humbur më asnjë çast pas dekadash të shkuara dëm.

“Po ndodh, Në Velipojën turistike, që me erën e re të menaxhimit të krejt bashkisë së Shkodrës, s’ka për të humbur më asnjë çast pas dekadash të shkuara dëm! Velipoja i bashkohet nismave të pastrimit e të përgatitjes së një sezoni veror më në fund pa plehra”, shkruan Rama.