AKTUALITET, 8 Gusht 2022, 10:00

Problematike situata nga zjarret në Milot, ndërhyhet nga ajri me helikopter

Problematike situata nga zjarret në Milot, ndërhyhet nga ajri me

Vijon të jetë ende problematike situata nga zjarret në Milot të Kurbinit. I favorizuar edhe nga era zjarri është përhapur me shpejtësi duke shkrumbuar sipërfaqe të tëra me pyje. 

Më problematike paraqitet situata në Malbardhë dhe Skuraj ku sipas informacioneve ka mbërritur dhe një helikopter për të ofruar ndihmë nga ajri. 

Terreni i vështirë malor e ka bërë thuajse të pamundur ndërhyrjen nga toka të ekipeve zjarrfikëse.