AKTUALITET, 6 Gusht 2022, 13:14

Pamje nga kontrollet e policisë gjatë natës në Tiranë, shikoni çfarë ‘kapi’ droni edukues dhe makina inteligjente

Pamje nga kontrollet e policisë gjatë natës në Tiranë,

Në Tiranë, policia ka kryer kontrolle edhe gjatë orëve të natës përmes “dronit edukues” dhe makinës inteligjente.

Në pamjet e publikuara, shihet se mjetet lëvizin me shpejtësi shumë të lartë, mbi normat e lejuara.

Në një njoftim për mediat, policia bën me dije se janë ushtruar kontrolle të pandërprera, për sjelljet e drejtuesve të mjeteve në rrugë, për respektimin e shpejtësisë së lejuar, mospërdorimin e alkoolit gjatë drejtimit të mjeteve, kryerjen e parakalimeve dhe parkimeve të rregullta, si dhe për zbatimin me rigorozitet të çdo rregulli të qarkullimit rrugor, që rrit sigurinë në rrugë.

“Ec i sigurtë, respekto rregullat e qarkullimit rrugor”, është apeli i policisë.