AKTUALITET, 23 Janar 2023, 09:47

Ndryshime në Policinë e Korçës, lëvizin dy shefa komisariatesh

Ndryshime në Policinë e Korçës, lëvizin dy shefa

Ndryshime tek shefat e komisariateve të Bilishtit dhe Pogradecit. Ditën e sotme mësohet se ka pasur lëvizje në disa komisariate. 

Oltion Agolli i cili mbante detyrën e shefit të komisariatit të Pogradecit është emëruar shef komisariati në Sarandë. Agolli ka zëvëndësuar Klodian Kondin. Ndërsa Kreshnik Alimadhi është emëruar në drejtimin e Komisariatit të Devollit, duke zëvendësuar Besim Palamanin i cili po hetohet për shpërdorim detyre dhe është pezulluar disa ditë më parë nga detyra e shefit të komisariatit.

Palamani dyshohet se ka shpërdoruar detyrën duke lejuar prerjen e paligjshme të pyjeve, transportimin dhe tregtimin e lëndëve drusore për llogari të shtetasve të ndryshëm.

Pritet që të ketë ndryshime të tjera tek shefat e komisariateve.