AKTUALITET, 23 Janar 2023, 09:01

Vlorë/ Reshjet e shiut shkaktojnë pezullim të lundrimit dhe mungesë të energjisë

Vlorë/ Reshjet e shiut shkaktojnë pezullim të lundrimit dhe

Si pasojë e reshjeve të shumta të shiut të cilat kanë pushtuar vendin tonë prej disa ditësh, situata në qytetin e Vlorës raportohet se është e qetë.

Ende në disa fshatra të Selenicës ka mungesë energjie, ndërsa Lumi Vjosë është në nivelin 4.7 metra, brenda shtratit të tij.

Mësohet po ashtu se mbetet i pezulluar deri në mbrëmjen e sotme lundrimi për anijet e peshkimit.