AKTUALITET, 20 Nëntor 2023, 14:31

Minatorët sërish protestë para Kuvendit, kërkojnë uljen e moshës së daljes në pension

Minatorët sërish protestë para Kuvendit, kërkojnë uljen

Minatorët kanë protestuar sërish ditën e sotme para Kuvendit, ku kanë kërkuar më shumë të ardhura dhe ulje të moshës së daljes në pension.

Minatorët tentuan të takojnë deputetët por nuk mundën të plotësojnë qëllimin e tyre. 

Jashtë godinës së seancave parlamentare me pankarta në duar, minatorët kanë kërkuar edhe statusin. Në përfundim ata paralajmëruan të tjera marshime në vijim.