AKTUALITET, 17 Shtator 2023, 10:31

Kapen me 58 kg drogë dhe mbi 400 mijë euro, arrestohet 2 trafikantët shqiptarë në Itali, u gjendet edhe “ditari” me shkrim dore

Kapen me 58 kg drogë dhe mbi 400 mijë euro, arrestohet 2

Policia italiane ka vënë në pranga dy shqiptarë dhe një italian për trafik droge. Ata u kapën me 58 kilogramë drogë dhe 410 mijë Euro cash. Policia i monitoronte të arrestuarit prej disa kohësh. Ata u kapën në shtëpinë e italianit, një 45 vjeçar. Shqiptarët janë të moshave 32 dhe 43 vjeç.

Mediat shkruajnë se menjëherë sapo kanë hyrë në banesë kanë nuhatur erën e fortë të marijuanës që vinte nga kati i parë.

Kapen me 58 kg drogë dhe mbi 400 mijë euro, arrestohet 2

Aty agjentët gjetën sasi të ndryshme droge dhe materiale të ndryshme për prerjen e saj. Por ajo që surprizon ishte edhe sasia e madhe e lekëve. Të arrestuarit kishin edhe një fletore ku shënonin aktivitetin e paligjshëm të drogës.

Kapen me 58 kg drogë dhe mbi 400 mijë euro, arrestohet 2

Aty shfaqen numra dhe emra të koduara, të cilat pritet të hetohen nga karabinierët.