AKTUALITET, 18 Nëntor 2023, 17:47

GJKKO cakton seancën për marrjen në pyetje të Ilir Beqajt

GJKKO cakton seancën për marrjen në pyetje të Ilir Beqajt

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar më datë 18.11.2023 ka paraqitur përpara Gjykatës kërkesën për marrjen në pyetje të personin të Ilir Beqajt.

Bazuar në nenin 248 të K.Pr.Penale, seanca gjyqësore për zhvillimin e seancës gjyqësore për verifikimin e kushteve të zbatimit të masës dhe marrjen në pyetje të Beqajt, do të zhvillohet më datë 20.11.2023 ora 12:00.