AKTUALITET, 30 Shtator 2023, 19:11

Çfarë po ndodh në Jug? Policia dhe FNSH “blindojnë” Vlorën

Çfarë po ndodh në Jug? Policia dhe FNSH

Policia e Vlorës dhe Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë (FNSH) po kryejnë kontrolle të imtësishme në hyrje të qytetit.

Në fokus të kontrolleve, janë automjetet me xhama të zinj.

Ndërkaq, kontrollet po kryhen edhe për persona të dyshimtë apo edhe që lëvizin me armë.

Deri në këto momente, konfirmohet se qëllimi mbetet kontrolli, ndërsa nuk ka ende info për të shoqëruar apo të ndaluar.