LIFESTYLE, 3 Shtator 2023, 21:21

Martohet vajza e Fidel Yllit, kryeministri Rama dhe bashkëshortja të pranishëm në ceremoninë e dasmës (FOTO)

Martohet vajza e Fidel Yllit, kryeministri Rama dhe bashkëshortja të

Vajza e presidentit të KOKSH Fidel Yllit, Pegi Ylli i ka dhënë fund beqarisë. Në ceremoninë e dasmës ishin të ftuar figura të njohura jo vetëm të fushës së sportit, por edhe politikanë. Gjithashtu pjesë e kësaj ceremonie të veçantë ishte edhe kryeministri Edi Rama i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Linda.

Një ceremoni e veçantë për nga organizimi, vajza e Fidel Yllit shkëlqen me fustanin e bardhë në ditën e saj të dasmës teksa ka kurorëzuar dashurinë në martesë, me Nima Eil.

Gjithashtu nuk ka munguar dhe atletja e mirënjohur Pavlina Evro.

Martohet vajza e Fidel Yllit, kryeministri Rama dhe bashkëshortja të

Martohet vajza e Fidel Yllit, kryeministri Rama dhe bashkëshortja të

Martohet vajza e Fidel Yllit, kryeministri Rama dhe bashkëshortja të