LIFESTYLE, 3 Shtator 2023, 21:25

FOTOT/ Nga kërcimi me Dash Sulën, te kostumet popullore! Pamjet nga dasma e vajzës së Luçiano Boçit

FOTOT/ Nga kërcimi me Dash Sulën, te kostumet popullore! Pamjet nga

Vajza e ish-deputetit demokrat Luçiano Boçi, Enxhi Boçi, i ka dhënë fund beqarisë. Ajo është martuar me biznesmenin Eri Doko.

Dasma me qindra të ftuar nga bota e politikës, biznesit dhe medias, u çel me një vallëzim emocionues mes Luçiano Boçit me të bijën.

Dasma është organizuar dy ditë më parë me motive tradicionale të zonës së Elbasanit, me këngë e valle tradicionale.

FOTOT/ Nga kërcimi me Dash Sulën, te kostumet popullore! Pamjet nga

FOTOT/ Nga kërcimi me Dash Sulën, te kostumet popullore! Pamjet nga

FOTOT/ Nga kërcimi me Dash Sulën, te kostumet popullore! Pamjet nga

FOTOT/ Nga kërcimi me Dash Sulën, te kostumet popullore! Pamjet nga

FOTOT/ Nga kërcimi me Dash Sulën, te kostumet popullore! Pamjet nga