LIFESTYLE, 16 Shtator 2023, 14:30

David Beckham bën një tatuazh të ri në trupin e tij dhe ia kushton Victoria-s

David Beckham bën një tatuazh të ri në trupin e tij dhe ia

David Beckham, i cili kishte 60 tatuazhe në trup, tani ka edhe një të ri, kushtuar gruas së tij Victoria, duke i bërë në total 61 tatuazhe.

Ish-futbollisti 48-vjeçar e bëri tatuazhin e ri në gishtin e mesit të dorës së majtë, si nderim për stilisten 59-vjeçare, Victoria. David bëri tatuazhin “Posh”, kushtuar pseudonimit të saj nga Spice Girls.

Në një intervistë me The Sun, aifoli për tatuazhin dhe tha:

Sapo kam bërë ‘Posh’. Çdo tatuazh që kam bërë është i familjes."

David Beckham bën një tatuazh të ri në trupin e tij dhe ia