BALLKAN, 14 Janar 2022, 19:29

Kroacia u jep nënshtetësinë dy kosovarëve që luftuan për çlirimin e saj

Kroacia u jep nënshtetësinë dy kosovarëve që luftuan

Arif Krasniqi dhe Shemsedin Morina kanë marrë shtetësinë kroate, si shenjë respekti për kontributin e tyre si ushtarë në luftën e fundit në Kroaci.

Kjo gjë u realizua sot në Ambasadën e Kroacisë në Kosovë, njofton Klan Kosova.

Në këtë ngjarje mori pejsë edhe ambasadorja e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barisic.

Kroacia u jep nënshtetësinë dy kosovarëve që luftuan

Kroacia u jep nënshtetësinë dy kosovarëve që luftuan