AKTUALITET, 30 Shtator 2023, 08:35

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro,

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 100.2 lekë dhe do të shitet me 110.2 lekë.

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do të blihet me 106 lekë dhe do shitet me 106.8 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 108.8 lekë dhe do të shitet me 110 lekë.

Ndërsa paundi britanik do të blihet me 121.6 lekë dhe do të shitet me 122.6 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro,