AKTUALITET, 7 Gusht 2022, 14:15

Zjarri pranë nënstacionit Kaçinar, OSSH stakon linjën e energjisë elektrike, ja zonat pa drita në Lezhë e Mirditë

Zjarri pranë nënstacionit Kaçinar, OSSH stakon linjën e

Si pasojë e një zjarri të rënë në afërsi të NST Kaçinar sot paradite, OSSH është detyruar të stakojë për masë sigurie linjën Rrëshen-Kaçinar.

Pa energji kanë mbetur këto zona në Rrëshen dhe Lezhë:

Rrëshen
Pjesërisht: Shtuf, Kaçinar, Arrëz, Shëngjergj, Gjinal, Qafvorrëz, Bukmirë, Simon, Karricaj Shpe Shpërdhazë

Lezhë
Pjesërisht; Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj

Linja do te mbahet e ckycur deri ne normalizimin e situatës dhe eliminime e rrezikut nga zjarri.